METAAL ONTLAKKEN

Metaal ontlakken

Metaal ontlakken

Ook kunt u bij Blankhout Houtreinigers logerijen metaal/aluminium ontlakken. Lakken van ijzer en aluminium voorwerpen worden bij ons in een speciaal bad verwijderd. Het onlakken van metalen voorwerpen zoals deuren, motorkappen, hekwerken etc… bij Blankhout is een zeer veilig proces.

Dat gaat door middel van vloeistoffen waar geen loog, water of zuur in zit. Zodoende worden alle verf, plamuur, poedercoating en tectyl vakkundig verwijderd.  (zelfs in de allerkleinste hoekjes)

Let op!! Bij stralen kan het metaal krom trekken of wordt erg ruw.

Blankhout spaart tijd, geld en energie...

Het zelf afkrabben of afbijten is een onaangenaam karwei, waarbij de kans op beschadiging groot is. Loog of Loogprodukten zijn ouderwets en schadelijk voor het hout en milieu. Zij tasten de houtstructuur vaak onherstelbaar aan, lossen de lijmverbindingen op en hebben geen vat op de moderne verfsoorten. Logerij Blankhout werkt daarom met vloeistoffen die geen loog of schadelijke zuren bevatten. Vandaar dat het niet mogelijk is de Blankhout kwaliteit te evenaren.

BIJ BRAND, ROOK, ROET OF WATERSCHADE AAN UW UW MEUBELEN KUNNEN WIJ VOOR U GRATIS BEMIDDELEN MET UW VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ.

Nieuws

blankhout-brabant

contact-button

Wij werken voor:

* Particulieren met alle mogelijke meubelen
* Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren
* Antiquairs
* Meubelmakers
* Instellingen en tehuizen met veel meubilair
* Booteigenaren
* Aannemers