Logerijen

Logerijen

Logerijen voor vernieuwing of verandering van uw interieur

logerijenIs uw interieur toe aan vernieuwing of verandering? Wilt u een nieuw interieur zonder hele hoge kosten? Kom dan langs bij Blankhout Houtreinigers, één van de beste logerijen in de omgeving. Logerijen (Blankhout) zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van verf-, beits-, was of laklagen van uw:

 • Meubels
 • Deuren
 • Luiken
 • Huisraad
 • en andere voorwerpen

Alle voorwerpen van hout of metaal in uw woning geven wij een totaal ander karakter. Dit gebeurt geheel door middel van een snelle maar vooral veilige methode. Geef uw interieur een nieuw uitstraling met de hulp van logerijen. Logerijen bieden u de mogelijkheid om uw interieur een volledig nieuwe uitstraling te geven met een laag budget. Blankhout Houtreinigers maakt al uw bestaande donkere eiken meubelen weer licht. Wij zijn de enige van alle logerijen die al uw spaanplaat meubelen weer geheel blank kan maken, zonder de fineerlagen aan te tasten. Alle verf-, beits-, kleurstoffen en laklagen worden vakkundig verwijderd. Het eindresultaat? Volledig blank hout!

Meubelafwerking, Meubelontlakking

Bent u op zoek naar logerijen voor herstel en restauratiewerkzaamheden? Ook dan bent u bij Blankhout Houtreinigers aan het juiste adres. Ook kunnen wij het afwerken van uw meubelen verzorgen.

Wilt u uw meubels zelf aflakken? Wij reinigen en schuren uw meubels op uw verzoek.
Of wilt u advies om de meubelen zelf af te kunnen werken? Laat u adviseren door Blankhout Reinigers, één van de beste logerijen in de omgeving.

Wij werken voor:

 • Particulieren met alle mogelijke meubelen.
 • Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren, ect.
 • Antiquairs
 • Meubelmakers
 • Instellingen en tehuizen met veel meubilair
 • Booteigenaren
 • Aannemers
 • Etc.

BIJ BRAND, ROOK, ROET OF WATERSCHADE AAN UW UW MEUBELEN KUNNEN WIJ VOOR U GRATIS BEMIDDELEN MET UW VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ.

Metaal ontlakken

Ook kunt u bij Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant metaal/aluminium ontlakken. Lakken van ijzer en aluminium voorwerpen worden bij ons in een speciaal bad verwijderd. Het onlakken van metalen voorwerpen zoals deuren, motorkappen, hekwerken etc… bij Blankhout Brabant is een zeer veilig proces. Dat gaat door middel van vloeistoffen waar geen loog, water of zuur in zit. Zodoende worden alle verf, plamuur, poedercoating en tectyl vakkundig verwijderd.  (zelfs in de allerkleinste hoekjes)
Let op!! Bij stralen kan het metaal krom trekken of wordt erg ruw.

Blankhout spaart tijd, geld en energie…
Het zelf afkrabben of afbijten is een onaangenaam karwei, waarbij de kans op beschadiging groot is. Loog of Loogprodukten zijn ouderwets en schadelijk voor het hout en milieu. Zij tasten de houtstructuur vaak onherstelbaar aan, lossen de lijmverbindingen
op en hebben geen vat op de moderne verfsoorten. Daarom werken wij met vloeistoffen die geen water, loog of zuur bevatten. Vandaar dat het niet mogelijk is de Blankhout kwaliteit te evenaren.

Dus niet krabben of schuren maar naar Blankhout sturen.

Nieuws

blankhout-brabant

contact-button

Wij werken voor:

* Particulieren met alle mogelijke meubelen
* Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren
* Antiquairs
* Meubelmakers
* Instellingen en tehuizen met veel meubilair
* Booteigenaren
* Aannemers

Direct contact