U heeft logerijen in Dordrecht en omgeving nodig? Blankhout Houtreinigers staat voor u klaar

 

Zijn uw meubels beschadigd, of wilt u een andere look? Ergert u zich zo aan de krassen op uw meubelen? Met Blankhout Houtreinigers Logerijen in Dordrecht en omgeving is dit verleden tijd. Blankhout is gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van verf, beits, was of laklagen van uw meubels, deuren, luiken, huisraad en andere voorwerpen. Van stoelen en tafels tot complete kasten. Door uw meubels te laten door logen door Blankhout Houtreinigers Logerijen in Dordrecht en omgeving geeft u ze een nieuw uiterlijk. Zo creëert u een nieuwe sfeer in uw woonkamer zonder veel geld uit te geven aan nieuwe meubels.

 

Spuiten

Een van de specialiteiten van Blankhout Houtreinigers Logerijen in Dordrecht en omgeving is het spuiten van meubels. Wij kunnen verschillende soorten materialen spuiten zoals meubels van metaal en hout. Onze deskundige en ervaren vakmensen weten welke voorbehandeling deze materialen nodig hebben. Daarnaast kunnen zij als geen ander de specifieke eigenschappen. Daarvoor bent u bij van Blankhout Houtreinigers Logerijen in Dordrecht en omgeving altijd verzekerd van top kwaliteit.

 

Meubelontlakking en afwerking

U heeft logerij in Dordrecht en omgeving nodig? Blankhout staat voor u klaar

 

Wanneer u uw meubels laat ontlakken en wil laten afwerken bij Blankhout Houtreinigers Logerijen in Dordrecht en omgeving heeft u keuze uit verschillende soorten afwerking, zoals:logerijen
 • Hoogglans
 • Mat
 • Blanke lak
 • Kleurlak
 • Beits
 • Metallic
 • Alle moderne kleuren
In de eigen werkplaats van Blankhout Houtreinigers Logerijen in Dordrecht en omgeving kunnen wij diverse kleuren met elkaar mengen. Zo vindt u altijd de kleur die prachtig bij uw woning past.

 

Metamorfose

U woont in Dordrecht en omgeving? Geef uw interieur een metamorfose en neem contact op met Houtreinigers Logerijen. Wij geven uw meubels een nieuwe eigentijds jasje in glans, mat of elke gewenste kleur. Of het nu gaat om hout of metaal, Blankhout Houtreinigers zorgt voor een totaal nieuwe uitstraling van uw meubelen in Dordrecht .

 

Wilt u ook klant worden van Blankhout Logerijen in Dordrecht en omgeving? U bent van harte welkom om een afspraak met ons te maken, zodat wij uw wensen kunnen bespreken.IMG_7268
Iedereen is welkom, wij werken onder andere voor:
 • Particulieren met alle mogelijke meubelen.
 • Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren, ect.
 • Antiquairs
 • Meubelmakers
 • Instellingen en tehuizen met veel meubilair
 • Booteigenaren
 • Aannemers
Bij brand, rook, roet of waterschade aan uw meubelen kunnen wij voor u gratis bemiddelen met uw verzekeringsmaatschappij.

 

Metaal ontlakken

Ook kunt u bij Blankhout metaal en aluminium ontlakken. Het lakken van ijzer en aluminium voorwerpen wordt bij ons in een speciaal bad verwijderd. Het ontlakken van metalen voorwerpen zoals deuren, motorkappen, hekwerken bij Blankhout Logerijen in Dordrecht is een zeer veilig proces. Dat gaat door middel van vloeistoffen waar geen loog, water of zuur in zit. Zodoende worden alle verf, plamuur, poedercoating en tectyl vakkundig verwijderd.

 

Blankhout spaart tijd, geld en energie…

Het zelf afkrabben of afbijten is een onaangenaam karwei, waarbij de kans op beschadiging groot is. Loog of Loogprodukten zijn ouderwets en schadelijk voor het hout en milieu. Zij tasten de houtstructuur vaak onherstelbaar aan, lossen de lijmverbindingen op en hebben geen vat op de moderne verfsoorten. Logerij Blankhout werkt daarom met vloeistoffen die geen loog of schadelijke zuren bevatten. Vandaar dat het niet mogelijk is de Blankhout kwaliteit te evenaren.

 

Voor meer informatie of vragen nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kan ons bereiken via 0174 24 28 80 of 06 53 79 38 74 of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)