ARTIEST

Zangeres Patty Perlot

Logerij Blankhout Sponsort:  Patty Perlot “Always in my heart”

Patty Perlot - Always on my mind (Front) (2)

Bronnen:
Website: Pattyperlot.nl
Facebook: Facebook.com/pattyperlotmusic
Platenmaatschappij: Ultimatedisk.nl
Download nu: iTunes
​Sponsoren: Blankhout Poeldijk

Ik ging als jong meisje vaak mee naar hun optredens en raakte verliefd op het artiestenvak. Muziek is er bij mij dus ook met de paplepel ingegoten. Ik ben als danseres begonnen en vanaf dat moment werd mijn liefde voor het artiestenvak bezegeld. Ik heb een aantal jaar in verschillende dinnershows opgetreden als achtergond zangeres en danseres, zo heb ik kennis kunnen maken met het podium.​Op zeer jonge leeftijd ben ik bevangen geraakt door de muziek. Mijn ouders vormden een duo dat menig feestje en dinnershow opluisterde met hun mooie zang. Mijn naam is Patty Perlot en ik ben 29 jaar oud.

Mijn allereerste eigen nummer heet “Always in my heart”, dit liedje is gecomponeerd door mijn vader Ed Perlot en Danny Ferdinandus en de tekst is geschreven door C. Pemberton. Het is een zeer mooi en emotioneel nummer dat speciaal geschreven is voor alle mensen die een dierbare hebben verloren.

Tijdens de opnames van dit nummer gebeurde die vreselijke ramp met de MH17 en dit heeft mij zo enorm aangegrepen dat iedere keer als ik het liedje zing of dat het wordt gedraaid, mijn gedachte uitgaan naar de slachtoffers van de MH17.

Ik hoop dan ook dat alle mensen die een dierbare missen, troost kunnen halen uit mijn nummer.

Verder zullen mijn optredens versiert worden met mooie muziek maar zeker ook feestmuziek. Ik hoop dat mijn zang zowel troost als vrolijkheid mag brengen voor iedereen.

Veel liefs Patty Perlot

Nieuws

blankhout-brabant

contact-button

Wij werken voor:

* Particulieren met alle mogelijke meubelen
* Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren
* Antiquairs
* Meubelmakers
* Instellingen en tehuizen met veel meubilair
* Booteigenaren
* Aannemers